Vissers Vastgoed Maastricht is een onderneming van Guido Vissers die sinds 2002 actief in het vastgoed is als belegger, beheerder en bemiddelaar. Eerst als raadgever voor milieukundige vraagstukken omtrent bedrijfsvastgoed in het familiebedrijf  Vissers Milieutechniek een onderneming van Vissers Wegenbouw en aannemingsbedrijf BV, later Infra en Milieu.

Het zusje van Vissers Vastgoed Maastricht heet Vissers Vastgoed Maastricht BV waar een vastgoed beleggingsportefeuille inzit met kantoren een bedrijfshal en  studio;’s en appartementen.

Om het logo van Vissers Wegenbouw te kunnen recyclen is de W omgedraaid en zo een M geworden, vandaar dat er Maastricht in de bedrijfsnamen staat.

Na de verkoop van Vissers Infra en Milieu heeft Guido gewerkt bij Feniks recycling en dochteronderneming van Ballast Nedam voor het HSL project, bij Maastricht Aachen Airport bij de afdeling beheer van gebouwen wegen en terreinen en bij een projectontwikkelaar in Maastricht. In 2004 is hij zijn beleggings BV gestart eerst met een studentenhuis, later uitgebreid met appartementen,studio’s en kantoren.

In die ruim tien jaar is er een schat aan ervaring ontstaan zowel op het vlak van de bemiddeling als ook op technisch vlak waardoor een snel en kundige advies gegeven kan worden als er herstellingen noodzakelijk zijn.

 

IMAG0118

Vissers Vastgoed © 2021
Ontwerp & Realisatie
Shadow IS